Selasa, 15 Desember 2009

GSW Headquarters, Berlin Germany


^zak mc
- flickr/cc license
Sauerbruch Hutton designed the 1999 extension and renovation of the GSW headquarters complex in Berlin. The original high rise is remembered as one of the great rebuilding projects after World War 2. The new GSW tower brings a gentle curve and colorful flavor into the downtown.

Circulation through the urban corridor easily introduces the visitor to a program of different scales. The building elements tie together the city scale with the pedestrian and individual visitor. Sauerbruch employed the Natural Colour Theory for this project.

Sauerbruch's modern environmental systems use passive means that use less energy and are healthier. Louvre systems and a double-skin facade effectively shape sunlight usage and add interesting complexity to the outside appearance.

More Info , More Info , More Info , Book



^dalbera
- flickr/cc license


^hesdes
- flickr/cc license

^Rankeelaw
- flickr/cc license

^angermann
- flickr/cc license

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar