Sabtu, 30 Januari 2010

Channel 4 Television Headquarters, London UK



Richard Rogers designed the headquarters for London Channel 4 building, completed in 1994. A triumph of daylighting, this project uses a variety of prefabricated elements and materials that come together in the same way as a classic central garden square. Studio and network facilities are arranged alongside residential complexes.

Technological innovations allow light to penetrate deep into spaces, carefully crafted according to the programs of the spaces. Vertical circulation elements are particularly celebrated, including exterior lifts and interior stairways. Heavy concrete makes a circular "lanter" lobby feel cool and secure, while the rooftop garden has wood planking that feels like a sky-top garden.

More Images , More Info and Images
Video: Exterior in winter









Tidak ada komentar:

Poskan Komentar